• تاریخ انتشار : 1404/08/24 - 13:31
  • بازدید : 62
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه توجیهی و هم اندیشی جهت اجرای برنامه های کارآموزی در گروه بهداشت عمومی

 

چهارشنبه 1404/8/21 دومین جلسه جهت آشنایی فعالان حوزه آموزشی دوره کارآموزی با اهداف این دوره ها با حضور مدیر گروه بهداشت عمومی، کارشناسان آموزشی گروه و دستیاران تخصصی آموزش بهداشت و ارتقا سلامت در دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر محتشم غفاری مدیر محترم گروه ضمن خوشامد گویی به اعضای شرکت کننده در جلسه و تبیین جایگاه اثرگذار مربیان کارآموزی و واکاوی وجوه متعدد نقش دانشجویان دکتری تخصصی به عنوان دستیاران آموزشی در این رابطه، نکاتی پیرامون برگزاری هر چه بهتر کارآموزی ها در راستای اهداف کمی و کیفی آن بیان نموده و از همه مربیان و نقش آفرینان این دوره های بسیار مهم  - اعضای هیئت علمی، کارشناسان آموزشی،  و دانشجویان دکتری تخصصی - در خواست نمودند در جهت  ایجاد انگیزه و توانمند سازی هر چه بیشتر دانشجویان کارشناسی همه تلاش و انرژی و خلاقیت خود را به کار گیرند. در ادامه جلسه کارشناس مسئول کارآموزی گروه سرکار خانم سمیه غفاری ضمن تشکر از مدیریت گروه و همه  اعضای حاضر در جلسه به تشریح اهداف کارآموزی در واحدهای مختلف نظام سلامت و به تفکیک دانشجویان بهداشت عمومی و بهداشت مدارس، نحوه بازدید و آموزش به دانشجویان، قوانین و مقررات آموزشی در مراکز و نحوه ارزشیابی دانشجویان در پایان ترم پرداختند. در انتهای جلسه مسئول کارآموزی گروه پاسخگوی سؤالات حاضران بودند و دانشجویان  PhD نیز نظرات و تجارب ارزشمند خود را در زمینه برگزاری هر چه مطلوب دوره های کارآموزی به اشتراک و تبادل گذاشتند.

در پایان این نشست بر تشکیل جلسات بدین شکل  در طول اجرای برنامه کارآموزی ها تاکید شد.

لازم به ذکر است در نیمسال جاری، دوره های کارآموزی گروه بهداشت عمومی به میزان ۱۶ واحد برای ۵۰ نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی در دو رشته بهداشت عمومی و بهداشت مدارس با مربیگری برخی اعضای هیئت علمی، کارشناسان گروه،  و همه دستیاران تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت گروه بهداشت عمومی در حال برگزاری است‌.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 163869
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست